Jump to content

Recommended Posts

Recently, my torque gauge is very dim when I first start up.  Seems more noticeable in cooler temperatures.  It always comes back with brighter LED's in about 10 minutes.  It's probably not limited to a torque gauge problem, but probably inherent on all similar gauges.  I've reached out to AOG services for an exchange unit.  Any other sources you would recommend?  Thanks.  

Link to post
Share on other sites
On 10/11/2021 at 6:17 PM, bluethunder said:

Recently, my torque gauge is very dim when I first start up.  Seems more noticeable in cooler temperatures.  It always comes back with brighter LED's in about 10 minutes.  It's probably not limited to a torque gauge problem, but probably inherent on all similar gauges.  I've reached out to AOG services for an exchange unit.  Any other sources you would recommend?  Thanks.  

Hey Bluethunder, maybe throw this on the maintenance forum and see if you get any bites. I've had problems when its cold on the VEMD B 3 stuff but I have no 407 experience. I prefer the steam gauges myself because of  this kind of problem.

Link to post
Share on other sites
52 minutes ago, bluethunder said:

Thanks freck and 88is.   I have found two options, Avialta and AOG.  Like anything in Aviation, nothing is cheap 😉 .  3-5k depending on what they find.  Cheers.  

That sounds like a deal...new ones use to be 10k

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...